ZAŠTO MITSUBISHI ELECTRIC KLIMA?


Svjetski lider u proizvodnji klimatizacijskih sustava za stambenu, komercijalnu i industrijsku uporabu je definitivno japanski gigant Mitsubishi Electric. Njegovi napori za udobnijim životom u zatvorenim prostorima počeli su 1921. godine uvođenjem električnih ventilatora. Gotovo ekspresno su postali hit i za desetak godina je počela ekspanzija. „Upravo izazov osmišljavanja sustava za klimatizaciju, pogodnih za širok raspon vremenskih prilika u Japanu, doveo nas je do razvoja sofisticiranih uređaja koji mogu izdržati konstantnu uporabu u svim uvjetima” kažu iz Mitsubishija. Ti uređaji sve to rade bez buke, s velikom osjetljivošću na okoliš te s najvećom učinkovitošću.

     Klima uređaji koji rashlađuju unutarnji zrak dok pomažu u sprečavanju zagađivanja vanjskog – njihova je krilatica od koje ne odstupaju. 50 godina tehnološke ekspertize ugrađeno je u ekološki prihvatljive proizvode. Karakteristike njihovih sustava za klimatizaciju zadovoljavaju najviše standarde, a cijeli sustavi su poznati po izuzetnoj pouzdanosti i uštedi električne energije. Mitsubishi Electric kupcima nudi udobnost s ekološkom odgovornošću, što vodi do bolje budućnosti za sve.

U našoj ponudi imamo modele s najnovijim Mitsubishi Electric tehnologijama:

Standard inverter         

     Ulaznica je u svijet štedljivih invertera. Svi modeli ovog japanskog proizvođača postavljaju standarde u rekordno niskoj potrošnji električne energije kojoj trenutačno ne može konkurirati ni jedan proizvođač klimatizacijskih uređaja. Ovaj model odlikuje tihi rad pa se njegova razina buke može mjeriti s ljudskim šapatom. Zahvaljujući visoko učinkovitom kompresoru, zadovoljava stroge propise ERP regulative te se pozicionirao u visok energetski razred.

Standard Eco inverter 

     Početni model Mitsubishija kojeg odlikuju visoki energetski razred A+ po prihvatljivoj cijeni i radna tvar R32 koja je bitno manje štetna za okoliš. Oduševljava jednostavnošću korištenja i funkcijama te zahvaljujući kompaktnim dimenzijama predstavlja idealan izbor za ugradnju u tijesnim prostorima.

Super inverter plus 

     Poboljšani model koji osvaja energetskim razredom A +++, a u mirovanju stručnjaci su uspjeli smanjiti potrošnju električne energije do 90 posto što je samo po sebi impresivan podatak.

Kirigamine Zen 

     Lako je uklopljiv u svaki interijer jer je dostupan u tri boje, a to ga čini uređajem dizajniranim i za najprobirljivije. Dizajniran je u Italiji i priznat od uglednog međunarodnog dizajnerskog foruma IF. Ima energetski razred A +++ što ga čini izuzetno štedljivim. Kao i ostali Mitsubishi modeli, ima nano platinum filter te mogućnost upravljanja pametnim telefonom uz ugradnju Wi-Fi sučelja.

Kirigamine Style

     Ovo su top modeli u paleti Mitsubishi klima uređaja. Imaju novu generaciju plasma filtara koji postavljaju nove standarde u filtraciji i zaustavljanju bakterija, peludi i ostalih alergena iz zraka u prostoriji. Imaju tzv. dvostruki ispuh. Četverostruke lamele ispuha omogućavaju zavidne mogućnosti usmjeravanja zraka. Moguće je podešavanje ispuha na dvije razine prostora (npr. prizemlje i galerija). Ono što je možda i najzanimljivije kod ovih klima jeste „I see“ senzor pomoću kojega klima uređaj prepoznaje prisutnost ili odsutnost osoba u prostoriji te radi u skladu s tim. Ako u prostoriji nema ljudi, uređaj se sam prebacuje u režim uštede električne energije.

Parapetna jedinica

     Odlično dizajnirani klima uređaji koji do izražaja dolaze u režimu grijanja kada kroz mogućnost dvostrukog ispuha ispuhuju topli zrak na gornjoj i prednjoj strani uređaja. Odlikuju ih i vrlo efikasni filterski sustavi, tihi rad i impresivni energetski rezultati koji ih svrstavaju u razred A+++.

Kanalna jedinica

     Prostorno i energetski efikasna izvedba koja svojim smanjenim dimenzijama omogućava ugradnju u spušteni strop, te je time idealna za hotelske sobe, dnevne boravke i poslovne prostore gdje se uređaj želi “sakriti”. Mitsubishi kanalne jedinice također podržavaju mogućnost korištenja postojećih cijevi te se tom odlikom posebno ističu na tržištu.

Kazetna jedinica

     Ove četverostrujne jedinice su posebno pripremljene za ugradnju u euro raster strop te su idealne za poslovne prostore velikih površina i visokih stropova. Odlikuju se visinom ugradnje od svega 245 mm što ih čini najnižima u klasi i tehnologijom 3D “I-SEE” (opcija) koja omogućuje konstantno prilagođavanje uvjetima rada i automatski prelazak u štedljiviji režim rada po potrebi.

Multi inverterski uređaji

     Multiinverterski Mitsubishi uređaji predstavljaju najbolja riješenja za multi-sistemske klimatizacijske potrebe. Vanjske jedinice podržavaju spajanje 2, 3, 4, 5 ili čak 6 unutarnjih jedinica. Kroz napretke u efikasnosti i flaksibilnosti, jedna vanjska jedinica može podržati široki izbor tipova gradnje.

Dizalice topline

    Mitsubishi Electric dizalice topline zrak-voda dokazano ostvaruju povoljnije grijanje. Ugradnja i korištenje dizalice topline za grijanje i hlađenje kao i za proizvodnju potrošne tople vode (PTV) ima višestruke prednosti kako za korisnika tako i za okoliš. U ponudi su modeli serije ZUBADAN i serije ECODAN.

  • Do 40% efikasnije
  • Tiši od ljudskog šapata
  • Poboljšava kvalitetu zraka
  • kontrola aplikacije cloud
  • Kompatibilno s popularnim pametnim termostatima
  • Broj 1 prodavana marka

Mitsubishi Electric svjetski je lider kada je riječ o rješenjima za hlađenje i grijanje.

Kad odaberete Mitsubishi Electric, dobivate najsuvremeniju i učinkovitiju tehnologiju, uključujući najnaprednije svjetske sustave toplinske pumpe pokretane INVERTER-om.

Također ćete dobiti jedno od najboljih jamstava u industriji: 12 godina na dobavljivost dijelova i 12 godina za kompresor.

ZAŠTO KUPITI OD OVLAŠTENOG DOBAVLJAČA?

Zahtijevate najbolje? Kao i Mitsubishi klima.  Izabrani smo za partnera jer cijenimo najviši stupanj akreditacije, obuke i praktične stručnosti. Mitsubishi Electric odabrao je samo najbolje partnere koji će vam pružiti vrhunsku moguću podršku prodaje, ugradnje i servisa.

Uložili smo vrijeme za profesionalno razvijanje naših vještina.

Komentiraj